شیرینی مغزدار

شیرینی مخصوص عید نوروز



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️آرد (الک شده): 150گرم
▫️کره (نرم شده): 100گرم
▫️گردو (پودر شده): 50 گرم
▫️پودر قند: 2 ق س + 50 گرم
▫️زرده تخم مرغ: 2 عدد
▫️سفیده تخم مرغ:  به میزان لازم
▫️زعفران (دم کرده): یک دوم ق چ
▫️بیکینگ پودر: یک دو ق چ
▫️وانیل: یک هشتم ق چ
 



طرز تهیه:

🔸1-    پودر گردو را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشق 2 قاشق سوپخوری پودر قند را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس مقداری سفیده تخم مرغ (تا حدی که مواد خمیر شود) اضافه کرده و هم بزنید.

🔸2-    کره و 50 گرم پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و با دور کند همزن برقی زده تا سفید و سبک شود.

🔸3-    1 عدد زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره افزوده و با دور کند همزن برقی مخلوط کنید. بعد آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

🔸4-    خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و حدود 1ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

🔸5-    با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید.

🔸6-    مقداری از مخلوط گردو را در مرکز یکی از برش های خمیر قرار داده و لبه های آن را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. سپس یک برش دیگر از خمیر را روی آن قرار داده و کناره هایش را به هم بچسبانید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

🔸7-    خمیر پرشده را درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید.

🔸8-    زعفران را با 1 عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و با استفاده از قلم مویی روی خمیر بمالید.

🔸9-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود. 

🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.
 




مطلب قبلیشیرینی رز کرکی
مطلب بعدیشیرینی سوئیسی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه