🔸 آب،شکر و شیر عسل را در ظرفی مخلوط، بر روی حرارت متوسط قرار داده، ( حدود ۱۵ دقیقه) تا غلیظ شود، گلاب را اضافه، چند ثانیه دیگر روی حرارت جوشیده، سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
🔸مغز گردوهارا را درشت خرد کنید، سپس پودر قند، پودر هل و گلاب را افزوده و خمیری که نه شل و نه سفت باشد را بدست آورده(در حدیکه وقتی پرسشون کنید بهم بچسبن مواد) کنار بگذارید. سه ورقه یوفکا را یکی یکی بر روی هم باز ( حوله ای را بر روی بقیه ورقه های باقلوا بکشید تا خشک نشوند) و روی هر کدام را با برس خوب کره اب شده بمالید،
🔸سپس مواد میانی ( خمیر گردو) را در طول ورقه ریخته با دست خوب فشرده و ورقه ها را رول کنید، سپس رولها را به طول ۴-۳ سانت برش داده، در ظرفی که قبلا با کره چرب شده، بچینید.
🔸روی برشها را با کره اب شده با برس چرب کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط و بعد از این تایم به مدت حدود بیست دقیقه دیگر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. در صورت کم رنگ بودن میتوانید کمی از حرارت گریل استفاده کرده(در حد چند ثانیه کافیه..
🔸اگر گریل زدید از پای فر تکون نخورید) یا سینی را یک طبقه بالاتر بیرید تا روی آن خوب طلایی شود. به محض پخته شدن، شربت را که خوب سرد شده از قبل به آرامی ( یکدفعه نریزید) بر روی باقلوای داغ ریخته و اجازه دهید ۶-۵ ساعت استراحت کند تا شربت کاملا جذب باقلوا شود.