🔸برا ی درست کردن کیک تخم مرغ و شکر را در یک ظرف ریخته و با میکسر هم میزنیم سپس آرد و کاکائو می ریزیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم , بکینگ پودر, وانیل و آب را می ریزیم یک دقیقه دیگر مخلوط میکنیم در یک ظرف پیرکس مستطیلی شکل چرب شده می ریزیم در فر 160 درجه از قبل گرم شده بمدت 35 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد حالا کرم کیک را درست میکنیم به این طریق که شیر , آرد, وانیل و شکر را در یک قابلمه کوچک می ریزیم در حرارت متوسط مرتب هم زده تا قوام دار شود ازحرارت برداشته و گاها هم میزنیم که سرد شود حالا با کمک خلال دندان سوراخ هایی روی کیک ایجاد میکنیم و 1 لیوان شیر می ریزیم و میگذاریم بماند.
🔸 در یک کاسه 1 لیوان شیر سرد و کرم شانتی را با میکسر هم میزنیم حالا به این مخلوط کرم ا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم حالا به کیک استراحت داده این مخلوط را میریزیم و با ریسک صاف میکنیم در یخچال بمدت حداقل 2 ساعت قرار میدهیم قبل از سرو رویش پودر کاکائو می ریززیم و برش میزنیم