🔸ابتدا شکر و گلاب ( این حلوا فقط گلاب داره میشه نصف آب و نصف گلاب هم بریزید) را چند دقیقه بجوشونید تا شکر حل بشه بعد زعفران و هل رو اضافه کنید و حرارت راخاموش کنید و اجازه دهید شربت حلوا خنک بشه .
🔸بعد روغن رو با حرارت کم داغ کنید و بعد آرد رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید .اگر از ابتدا روغن رو بریزیم و با حرارت کم تفت بدید حلوا پوک میشه فقط مواظب باشید به هیچ وجه حرارت زیاد نشه مهمترین چیز در درست کردن حلوا صبر و حوصله س که ی حلوای خوب داشته باشیم بعد کم کم رنگ ارد قهوه ایی کم رنگ میشه میتونید یک قاشق از ارد رو توی شهد حلوا بریزید و رنگش رو تست کنید اگر خوب بود کره را هم اضافه کنید و کمی تفت بدید حالا شعله رو خاموش کنید و خیلی اروم شهد خنک رو داخل ارد و روغن بریزید و مرتب هم بزنید اگر دیدید حلوا هنوز کمی هنوز شل هست دوباره حرارت رو روشن کنید وانقدر هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا بشه و بعد ظرف را از روی حرارت برداشته وگهواره ایی حلوا را تکان بدید تا حلوا کاملا از ظرف جدا بشه..
من روی حلوا رو با حلوای پسته و حلوای زعفرونی تزیین کردم .