خوشمزه و مقوی
▪️آرد ۳۵۰گرم ▪️کره۲۰۰گرم ▪️پودر قند ۱۰۰گرم ▪️شیر سرد ۳قاشق غذا خوری ▪️زرده تخم مرغ یک عدد ▪️اسانس وانیل ۲قطره ▪️اندکی زعفران
🔸کره نباید گرم و ذوب باشه بلکه باید کاملا سرد باشه ...کره رو به قطعات ریز تکه تکه میکنیم
🔸آرد رو روی کره میریزیم و فقط با نوک انگشتها کره و آرد را مخلوط میکنیم تا به صورت خرده نون در بیاد اصلا کره و آرد رو با کف دست ورز ندید چون کره نباید به روغن بیافته
🔸پودر قند و زرده و وانیل رو اضافه میکنیم و سپس زعفران رو افزوده و شیر رو هم کم کم اضافه میکنیم و تا حدی شیر میزنیم که خمیر رو بتوان جمع کرده و به دست نچسبد ممکنه از شیر باقی بمونه که دیگه در خمیر استفاده نمیکنیم پس دقت شود که شیر اولا کاملا سرد باشه و بعد هم کم کم اضافه بشه که زیاد از حد شیر نریزیم,
🔸سپس خمیر رو کمی به صورت مسطح در یخچال استراحت میدهیم و سپس ان را روی یک سینی و درون دو نایلون به اندازه نیم سانت با وردنه صاف کرده و سپس نواری و با فاصله مشخص برش میدهیم و سپس ان را درون فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰و به مدت10دقیقه قرار میدهیم و بعد اونو درون شکلات اب شده و مغز بغلتونید