مخصوص طرفداران کاپوچینو
▪️پوره قهوه اسپرسو فوری: یک قاشق غذاخوری ▪️چیپس شکلاتی نیمه تلخ : یک پیمانه ▪️کره : 113 گرم ▪️آرد : یک پیمانه ▪️شکر : یک پیمانه ▪️تخم مرغ : 2 عدد ▪️وانیل : کمی ▪️بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری ▪️نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
▫️پودر اسپرسو فوری : یک قاشق چای خوری ▫️شیر : 2 تا 3 قاشق غذاخوری ▫️پودر قند : 2 پیمانه ▫️کره نرم : یک چهارم پیمانه
▪️چیپس نیمه شیرین : یک سوم پیمانه ▪️کره : نصف قاشق چای خوری
🔸فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسب را چرب کنید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.
🔸یک پیمانه چیپس شکلاتی و 113 گرم کره را روی حرارت کم، درحالی که مرتب هم می زنید، ذوب کنید سپس از روی حرارت بردارید، مخلوط شکر، اسپرسو و وانیل را اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
🔸آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را در قالب پهن کنید و به مدت 33 تا 38 دقیقه در فر قرار دهید.
🔸برای تهیه رویه یک قاشق چای خوری پودر اسپرسو را در 2 قاشق غذاخوری شیر حل کنید، پودر قند و یک چهارم پیمانه کره را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید و به اندازه غلظت دلخواه به آن شیر اضافه کنید. برونی ها که سرد شد ، مواد رویه را بریزید.
🔸یک سوم پیمانه چیپس شکلاتی و کره را روی حرارت کم حل و روی کیک را تزئین کنید.