🔸کره ، پودر شکر ، تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت یک دقیقه بزنید . آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید . در صورت چسبناک بودن خمیر را داخل کیسه پلاستیک قرار داده و نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
🔸خمیر را بین دو نایلون به ضخامت ۳-۲ میلیمتر باز کرده و کاتر گرد بزنید و دخلشوبا كاتركوچكتردربيارين (با ماسوره؛
فر را روی دمای ۱۸۰ گرم کرده و حلقه هاوشيرينيارورا داخل سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
🔴طرز تهیه مواد رویه🔻
🔸کره ، خامه و عسل را داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید .
خلال بادام را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. روي شيرينيا گذاشته ودوباره داخل فربذارين و گریل را روشن کرده و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید .
🔸توجه داشته باشید که شيرينيابطور یکنواخت گریل شوند .
بعد از طلایی شدن از فر خارج کرده و با برس کمی شربت روی خلال بادام ها زده و پودر پسته بپاشید و پس از سرد شدن کامل از قالب جدا کنید.