شیرینی مخصوص عید نوروز
▪️کره ۱۵۰گرم ▪️پودر قند ۶۰گرم ▪️وانیل نصف ق چ ▪️پودر کاسترد نصف پ ▪️ارد یک و یک چهارم پ
🔸پودر قند و آرد و کاسترد و وانیل رو سه بار الک میکنیم . کره را به دمای محیط میرسونیم و مخلوط ارد رو به کره اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا یک دست بشه ولی نه زیاد که به روغن بیفته. بعد نیم تا یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم بعد از این زمان از خمیر گلوله های کوچیکی بر میداریم و با فاصله داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم میچینیم.
🔸 وبعد چنگال رو کمی چرب میکنیم و روی گلوله ها فشار میدیم تا نقش بگیره و هم شیرینی ها پهن بشه بعد به مدت پانزده تا بیست دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صدو شصت میزاریم تا پخته بشه این شیرینی رنگش عوض نمیشه فقط ته شیرینی کمی طلایی میشه بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک بشه بعد هم قسمت بالای شیرینی رو در شکلات اب شده بزنید و روی ان پودر پسته بپاشید.