شیرینی مخصوص عید نوروز
▫️آرد.........۲۲۰ گرم ▫️پودر قند.......۶۰ گرم ▫️آرد برنج.......۲ ق س ▫️کره خرد شده.......۱۸۰ گرم ▫️نارگیل.........۲۰۰ گرم ▫️سفید تخم مرغ........۲ عدد ▫️بریلو یا مارمالاد ........به اندازه
🔸آردسفید و آرد برنج رو الک کرده پودر قند را اضافه میکنیم کره را تکه های کوچک کرده،اضافه میکنیم و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد میدهیم. ابتدا به حالت پوره پوره در میآید سپس به خمیری نرم تبدیل می شود.
🔸خمیر را ورز زیاد نمیدهیم. از خمیر کمی برداشته،کف دست گلوله میکنیم ابتدا در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر نارگیل میغلطانیم.
🔸با فاصله درون سینی فر میچینیم و با ابزار وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم. شیرینی ها را با دمای 1۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر میپزیم.
🔸بعد از پخت، گودی وسط هر شیرینی را با بریلو یا مارمالاد پر میکنیم.