خوشمزه و مقوی
▪️موز (رسیده، پوست کنده، حلقه هایی به قطر 1 سانتی متر) 1 عدد ▪️عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری ▪️کره (آب شده) 2 قاشق سوپخوری ▪️ تخم مرغ 1 عدد بزرگ ▪️شیر (کم چربی 2٪) شیر 2 لیوان یا 473 میلی لیتر ▪️خرده شکلات (کم شیرین) 1/3 لیوان یا 58 گرم ▪️توت فرنگی (برش خورده) 1 لیوان یا 125 گرم ▪️گردو (خرد شده) نصف لیوان یا 55 گرم ▪️نمک نصف قاشق چایخوری ▪️دارچین 1 قاشق چایخوری ▪️پوست پرتقال (رنده) 1 قاشق سوپخوری ▪️بکینگ (1 قاشق چایخوری) ▪️شکر قهوه ای 1/3 لیوان یا70 گرم ▪️جو پرک (شیرین شده(یا شیرین گندمک)) 2 لیوان یا 175 گرم
🔸1. ابتدا فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر به اندازه ی 26 در 17 سانتی متر یا یک ظرف مربع شکل به ضلع 20 سانتی متر را به خوبی با اسپری آشپزی چرب کنید و روی یک سینی فر قرار دهید.
🔸2. در یک کاسه ی بزرگ، پرک شیرین شده، شکر، بکینگ پودر، پوست پرتقال، دارچین، نمک، نیمی از گردو ها، نیمی از توت فرنگی ها و نیمی از خرده شکلات ها را مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرف مخصوص فر آماده شده بریزید. توت فرنگی ها، گردو ها و خرده شکلات های باقیمانده را روی جو ها بچینید. سپس برش های موز را پخش کنید.
🔸3. در یک کاسه ی بزرگ دیگر، شیر، تخم مرغ، کره و عصاره وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید. سپس مخلوط را روی جو و میوه ها بریزید. به آرامی ظرف مخصوص فر را تکان دهید تا مخلوط شیر به سرتاسر جو ها نفوذ کند.
🔸4. خوراک جو را 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و مخلوط شیر خود را بگیرد در فر بپزید.
🔸5. برای اینکه رویه خوشمزه تر شود یک قاشق سوپخوری یا بیشتر شکر قهوه ای روی خوراک بپاشید سپس داخل فر زیر کباب پز قرار دهید و 20 تا 30 ثانیه کباب کنید.
🔸6. گرم سرو کنید.