پاناکوتای وانیلی

شیک و مجلسی



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️۱ قاشق چایخوری ژلاتین    
▪️۱ قاشق غذاخوری آب سرد    
▪️۱٫۵ پیمانه خامه چرب    
▪️¼ پیمانه شکر    
▪️¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل 
 



طرز تهیه:

🔸1- ژلاتین را درون آب حل کنید. 

🔸2- در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم  هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود. 

🔸3-به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید.
 
🔸4-سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.

🔸5- پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در  دمای اتاق خنک شود. 

🔸6-سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود. 

🔸7-روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید
 




مطلب قبلیدسر بیسکوییتی
مطلب بعدیبستنی انبه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه