🔸1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.
🔸2-آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.
🔸3-این مخلوط را در یک قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.
🔸4-پس از آنکه دور ظرف کریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را خوب هم بزنید.
🔸5-این کار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد.
🔸6-دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و سفت شود.
🔸7-حدود نیم ساعت یا یک ربع ساعت قبل از سرو کردن بستنی را در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو کنید.
🔴برای تهیه سس🔻
🔸1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.
🔸2-انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کرده دستگاه را روشن کنید تا انبه را کاملا خرد و به صورت سسی یک دست درآورد.
🔸3-سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.
🔸4-بستنی را در ظروف گود کوچک ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین کنید