شیرینی شیک و مجلسی و پرطرفدار
▪️كره 200گرم ▪️روغن مايع نصف پيمانه ▪️وانيل 1ق چ ▪️آرد 4تا5 پيمانه ▪️ماست 1ق غ ▪️تخم مرغ 1عدد ▪️شكر نصف پيمانه ▪️زرده تخم مرغ 1عدد برای رومال
▫️سيب 4عدد ▫️شكر 4ق غ ▫️پودر دارچين 1ق م
🔸كره را ب دماي محيط رسانده همرا شكر خوب هم ميزنيم بعد ب تدريج تخم مرغ،روغن مايع،ماست و وانيل را اضافه ميكنيم خوب قاطي كرده ارد را اروم اروم ب تدريج اضافه ميكنيم خمير نرمي بدست مياد نيم ساعت ب خمير استراحت داده در اين ميان مواد داخل تارت را حاضر ميكنيم.
🔸سيب هارو پوستشو گرفته و رنده ميكنيم همرا شكر ميزاريم روي حرارت تا وقتي ك اب سيب گرفته بشه در اخر پودر دارچين را اضافه كرده باهم مخلوط ميكنيم.
🔸روي تخته كار كاغذ سلفون باز كرده خمير را مابين نايلون با وردنه باز كرده و با هر كاتر مورد نظر قالب زده و كمي از مواد سيب را لاي خمير قرار داده و تا ميكنيم و توي سيني فر كنار هم چيده و بعد رومال كرده با چنگال خط ميندازيم و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم بعد اينكه از فر در اورديم خنك شد روش پودر قند پاشيده و توي ظرف مورد نظر قرار ميدهيم.