🔸قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه
🔸چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه
🔸ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيدشير عسل كارامل شده رو در قابلمه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد و بعد پودر كاكاوو رو با اب جوش حل كنيد و به باقي مواد اضافه كنيد بعد ميزاريم كمي از دما بيافته و زلاتين بن ماري شده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره