مخصوص طرفداران نوتلا
▫️آرد سفید دو پیمانه... ▫️تخم مرغ سه عدد... ▫️شکر یک پیمانه... ▫️روغن مایع سه چهارم پیمانه... ▫️آب جوش سه چهارم پیمانه... ▫️پودر کاکاءو یک چهارم پیمانه... ▫️نوتلا سه ق غ سرپر... ▫️بکینگ پودر یک و نیم ق چ اندازه گیری(یا یک و نیم ق م معمولی) ▫️جوش شیرین نصف ق چ اندازه گیری... ▫️وانیل نصف ق چ...
🔸آرد رو با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کنار می ذاریم تخم مرغ و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه سپس روغن رو اضافه میکنیم(من از روغن زیتون استفاده کردم)و کمی هم زده بعد مواد خشک رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و آب جوش را کم کم طی چند مرحله اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم
🔸در آخر هم نوتلا رو اضافه کرده و کف قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مایه کیک رو توی قالب میریزیم و در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه قرار میدیم و بعد از خنک شدن با مخلوط گاناش و نوتلا کاور میکنیم
🔴من چون شیر تو خونه نداشتم با آب جوش جایگزین کردم که خوشبختانه نتیجه اش خوب بود
🔴۲..جوش شیرین قابل حذفه ولی به جاش بکینگ پودر بریزید👈برای دوستانی که براشون سوال پیش میاد
🔴۳..همزن من سوخت و مجبور شدم کیکو با همزن دستی درست کنم👈برای دوستانی که فکر میکنند حتما باید همزن برقی باشه تا بتونن کیک درست کنن