🔸ابتدا در يك قابلمه، نشاسته رو با آب سرد حل كنيد سپس شکر و پودر ژله رو ریخته و کاملا مخلوط كنيد و قابلمه رو، روی حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد كه ته نگيره.كمى كه سفت تر شد گلاب رو اضافه كرده و باز هم بزنيد.
🔸دورتادور يك كيسه فريزر رو با قيچى ببريد و اون رو توى سينى مناسب يا ماهيتابه پيركس بگذاريد و با يه قطره روغن چرب كنيد،مواد رو به قطر یک سانتی متر در سينى ريخته و صاف كنيد و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار بديد، سپس از یخچال در آورده با چاقو يا كاتر برش بزنيد و در پودر نارگیل بچرخونيد.
نوش جان