🔸براى تهيه ى اين نوع كيك به بيسكوييت پتى بور از نوع ساده و شكلاتى احتياج داريم.ميزان مواد بسته به اندازه ى قالب و تعداد نفرات متغير هست.
🔸در اين كيك من از دو بسته بيسكوييت پتى بور ساده و دو بسته بيسكوييت پتى بور شكلاتى استفاده كردم. پودينگ اين كيك ميتونه از هر طعمى باشه كه من از پودينگ آماده از نوع كرم ميانى تيراميسو استفاده كردم( لازم به توضيح است براى تهيه ى اين نوع كرم بصورت خانگى بايد يك بسته پنير ماسكار پونه رو بهمراه خامه ى فرم گرفته با همزن كاملاً هم بزنيد و براى بهتر شدن طعمش از پودر قهوه يا پودر كاكائو استفاده كنيد)
🔸بعد از آماده شدن پودينگ كه البته من بهش دو قاشق غ خامه ى صبحانه و دو قاشق غ شكلات صبحانه و دو قاشق مرباخورى پودر كاكائو هم اضافه كردم و با همزن كاملاً هم زدم. قالب مورد نظر رو آماده كردم( در اينجا من از رينگ متغير استفاده كردم) يك سمت بيسكوييتهارو با قلمو از مواد پودينگ زدم و دور تا دور رينگ چيدم.از ديواره شروع به چيدن كنيد تا به مركز قالب برسين.
🔸براى زيبا شدن كار ميتونيد يك رديف در ميان از بيسكوييت ساده و كاكائويى استفاده كنيد.در انتها از مواد باقيمانده روى سطح بيسكوييتها بمالين و قالب رو با چند ضربه به سطح ميز بزنيد تا مواد همه جا پخش بشه.
🔸روى قالب رو سلفون بكشيد و بمدت هفت الى هشت ساعت در يخچال بذاريد تا آماده ى سرو شه.
لازم به توضيح هست كه اين كيك با هر نوع طعمى كه بخواين از جمله ميوه اى قابل تهيه هست.و حتى ميتونيد لابه لاى بيسكوييت علاوه بر پودينگ ميوه اى از اسلايس ميوه مثل موز و توت فرنگى هم استفاده كنيد.