🔸1-ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی ١۵ دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.
🔸2-روغن را به مخلوط بالا اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم.
🔸3-آرد و شیر را تدریجی و طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کرده و با همزن دستی کاملا مخلوط می کنیم.
🔸4-سینی فر ٣٠ در ۴٠ کف آن کاغذ روغنی پهن کرده و روی کاغذ روغنی را با برس روغن می زنیم.
🔸5-مواد را داخل قالب بریزید و در فر برقی ١۶۵ به مدت ٢۵ الی ٣٠ دقیقه بپزید کیک که خنک شد روی آن کمی پودر قند بپاشید و از قالب خارج می کنیم و کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم.
🔸6-کاغذ روغنی جدید پهن کرده و کیک را دوباره به قالب منتقل می کنیم.
🔸7-حلوا که از حرارت افتاد ولی هنوز گرم است را روی کیک می ریزیم و با وردنه غلطکی آن را صاف می کنیم، بعد از خنک شدن برش زده و تزئین می کنیم