عصرونه ای شیک و مجلسی
▪️آرد (الک شده): 200 گرم ▪️کره: 130 گرم ▪️پودر قند: 20 گرم ▪️زرده تخم مرغ: 1 عدد ▪️وانیل: یک چهارم ق چ ▪️آب سرد: 2 ق س ▪️مارمالاد توت فرنگی: 1 پیمانه ▪️روغن مایع: 1 ق س
🔸1. کره، پودر قند، وانیل و زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و به وسیله قاشقی مخلوط کنید. بعد آرد را به آن افزوده و با نوک انگشت مخلوط کرده تا به حالت خرده نان درآید. سپس آب سرد را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید و حالت چسبندگی نداشته باشد.
🔸2. خمیر را داخل نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
🔸3. نیمی از خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی گذاشته و به وسیله وردنه ای به ضخامت 2 تا 3 میلی متر باز کنید. بعد آن را داخل قالب تارت گرد (به قطر 20 سانتی متر) که با روغن مایع چرب شده، بگذارید و با انگشت کناره های آن را مرتب و در قالب ثابت کنید.
🔸4. با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، سپس مارمالاد ریخته و پهن کنید.
🔸5. بقیه خمیر را داخل دو عدد کاغذ روغنی به وسیله وردنه ای به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و با کاتر به شکل گل برش بزنید. برش ها را روی خمیر داخل قالب بچینید و به وسیله قلم مویی مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را روی آن بمالید.
🔸6. قالب حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد