🔸خمير مايه را با آب و يك قاشق مرباخوري از شكر عمل بياوريد.بقيه مواد به جز آرد را با هم مخلوط كرده و موز را به كمك چنگال پوره كنيد و با مواد مخلوط، خمير مايه عمل آمده را اضافه و آرد را به تدريج اضافه كنيد تا خمير جمع شودخمير را روي سطح آرد پاشي شده ورز داده تا چسبندگي اون گرفته بشه ،
🔸خمير يكدست و لطيف را در كاسه اي كه چرب شده بزاريد و با دستمال نخي روشو ميپوشونيم و براي يك تا يك و نيم ساعت در جاي گرم قرار ميديم ، بعد از اين زمان پف خمير رو ميگيريم و در قالب اي كه كاغذ روغني گذاشتيم قرار ميديم و و محدد براي ٢٠تا ٣٠دقيقه كنار ميزاريم ،
🔸فر را با دمي ١٨٠درجه گرم ميكنيم(من با ما كروفر پختم) ورويه بادامي را آماده ميكنيم اول يك قاشق شكر و كمي دارچين را روي سطح نون ميريزيم ،
🔸بعد همه مواد رويه را مخلوط وروي سطح نون پخش ميكنيم و در آخر موز حلقه شده و خلال بادام، در فر به مدت نيم ساعت (در ماكروفر هم همين مدت)ميزاريم بپزه .