🔸پودر كاكائو در حدى ميريزم ك رنگش رو دوس داشته باشم يعنى پيمانه مشخصى براش ندارم بين دو تا سه قاشق غ سر پر حدودا
🔸تخم مرغ ها رو همراه با اسانس ده دقيقه با سرعت بالا هم ميزنم
بعد شكر رو اضافه ميكنم و شيش هفت دقيقه ميزنم....
🔸روغن و شيرو هم ك اضافه كردم و هم زدم
ارد رو ميريزم و ديگه همينجورررر هم ميزنم وسطاش پودر كاكائو رو هم ميريزم....
🔸در اخر هم بكين رو ميريزم و ي كوچولو در حدى ك فقط مخلوط مواد بشه با دور كند ميزنم...
بعدم توى قالب ميريزم و ميزارم توى فر.