مخصوص طرفداران نسکافه
▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته= 200 گرم ▫️خامه قنادی 200گرم ▫️پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری ▫️آب نصف لیوان ▫️نسکافه یک تا دو قاشق غذاخوری ▫️شیرعسلی یا شیر نصف لیوان
🔸کیک با هرطعمی که دوست داشتید من کیک شیفون درست کردم (اگه حوصله و وقت نداشتید میتونید از ترکیب پتی بور و کره استفاده کنید ولی من دوست نمیدارم)
🔸اول پودر ژلاتین رو با اب مخلوطمیکنیم وروی حرارت کتری میزاریم تا پودر ژلاتین حل شه خامه قنادی رو هم بزنید تا فرم بگیره بعد پنیرماسکارپونه اضافه و مجدد با همزن هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن
🔸پودر نسکافه روبا یه قاشق شیر یا اب گرم مخلوط کنید تا دونه هاش بازش بعد همراه با ژلاتینی که بن ماری شده و کمی خنک شده به مواد پنیری اضافه میکنیم و مجدد دو سه دور با همزن میزنیم تا یه دست بشن در اخر هم نصف لیوان شیر یا نصف قوطی شیرعسلی اضافه کنید
🔸حالا مواد پنیری مون رو میریزم روی کیک و صافش میکنیم و داخل یخچال به مدت یکی دو ساعت قرار میدیم تا خودشو بگیره بعد از اینکه اماده شده هر جوری که مایل بودید تزیینش کنید. . 🔴اگه خامه قنادی در دسترس نبود خامه صبحانه بزنید ولی باید شکر اضافه کنید.