۱- در ظرفی سیر له شده، سس خردل، ادویه ماهی، نمک، روغن زیتون، پودر فلفل ترکی و آب لیموترش را خوب مخلوط کنید.
۲- فیله های ماهی را به مدت 10 الی 15 دقیقه در این مخلوط قرار دهید یا با این سس فیله های ماهی را آغشته کنید.
۳- تابهای چدنی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن زیتون درون تابه بریزید و سپس فیله های ماهی را به مدت 5 الی 7 دقیقه در آن سرخ کنید.
۴- همراه سبزیجات دلخواه آن را سرو کنید.
۵- طرز تهیه ادویه ماهی :
۶- دانه تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز و سیاه را درون تابه به مدت 30 تا 40 ثانیه روی حرارت مستقیم تفت دهید.
۷- تابه را از روی حرارت بردارید و پودر سیر و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
۸- مواد را درون دستگاه آسیاب پودر و مصرف کنید.