پلوی مکزیکی

غذای بین الملل



صندلی خودرو

مواد لازم:

 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
    نصف قاشق چایخوری نمک
    ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه
   2 قاشق چایخوری روغن زیتون
   نصف پیمانه پیاز خرد شده
   دو حبه سیر رنده شده
    ¼ پیمانه آب مرغ 
 410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
 3 قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو خرد شده
   دو قاشق چایخوری آب لیموترش
    یک عدد کدوسبز خرد شده
   250 گرم برنج قهوه‌ای
    ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
 



طرز تهیه:


1.    روی سینه‌های مرغ ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید. در یک تابه نچسب و بزرگ یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سینه‌های مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید.

2.    یک قاشق چایخوری روغن دیگر در تابه بریزید. پیاز و سیر را بیفزایید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آب مرغ، گوجه‌فرنگی، هالوپینو، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری فلفل و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس آن را کم کنید. 

3.    در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیم‌جوش روی اجاق بماند. سپس کدوسبز را بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. برنج را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند. 

4.    این غذا را با گشنیز و لیموترش تزئین و سرو کنید. 




مطلب قبلیاستیک ماهی با ادویه مخصوص
مطلب بعدیحواری مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه