غذای بین الملل
4 عدد سینه مرغ بدون استخوان نصف قاشق چایخوری نمک ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری روغن زیتون نصف پیمانه پیاز خرد شده دو حبه سیر رنده شده ¼ پیمانه آب مرغ 410 گرم گوجهفرنگی خرد شده 3 قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو خرد شده دو قاشق چایخوری آب لیموترش یک عدد کدوسبز خرد شده 250 گرم برنج قهوهای ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
1. روی سینههای مرغ ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید. در یک تابه نچسب و بزرگ یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سینههای مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید.
2. یک قاشق چایخوری روغن دیگر در تابه بریزید. پیاز و سیر را بیفزایید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آب مرغ، گوجهفرنگی، هالوپینو، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری فلفل و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس آن را کم کنید.
3. در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیمجوش روی اجاق بماند. سپس کدوسبز را بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. برنج را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند.
4. این غذا را با گشنیز و لیموترش تزئین و سرو کنید.