ترافل خرما

خرما سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند كلسیم، منیزیم، آهن و... است. در واقع فواید خرما آنقدر زیاد است كه می‌گویند اگر هر روز یك خرما بخورید و یكی از خواص آن را بشمارید، در پایان سال باز هم روزها كم می‌آید و خواص خرما به پایان نمی‌رسد. ترافل مقوی خرما را با چای میل کنید.

صندلی خودرو

مواد لازم : برای 9 نفر

*خمیر خرما 3/4 پیمانه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
پودر درشت نارگیل 1/4 پیمانه
پودر دارچین نصف پیمانه
پودر کاکائو یا شکلات آب شده


طرز تهیه:

تمام مواد را به جز مواد لازم برای غلتاندن، با هم مخلوط کرده و آن‌ها را به شکل یک توپ کوچک به اندازه یک گردو درآورید.

برای غلتاندن و آغشته کردن ترافل‌ها:

روش اول:
درون ظرف کم عمقی پودر کاکائو را ریخته و ترافل‌ها را درون آن بغلتانید تا کاملا به پودر آغشته شوند.
روش دوم:
ترافل‌ها را درون شکلات ذوب شده فرو برده، بیرون آورید و پس از نیم ساعت که شکلات‌ها کاملا سفت شدند آن‌ها را میل کنید.


*طرز تهیه خمیر خرما

یک پیمانه خرما هسته گرفته را درون کاسه‌ای بریزید.دو سوم آب به خرماها اضافه کرده و به مدت 2/5 دقیقه آن را درون مایکروفر با درجه 100 درصد، حرارت دهید.ظرف را با دقت از مایکروفر بیرون آورده و با کمک یک چنگال با کمی فشار آب اضافی آن را خارج کرده و آن را به شکل خمیر درآورید.


منبع: hamshahrionline


مطلب قبلیمربای زغال اخته
مطلب بعدیشکلات آجیلی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه