مارگارين را با پودر قند مخلوط كرده، بعد از اين كه خوب مخلوط شد، زرده تخممرغها را به آن اضافه ميكنيم. وانيل و آرد و پودر کاکائو را به مواد فوق افزوده و در حد مخلوط شدن ورز ميدهيم. خمير را حداقل به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت داده، بعد از يخچال خارج كرده و كمي ورز ميدهيم. سپس خمیر را باز کرده و قالب میزنیم.
طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت قرار ميدهيم تا در زمان 15تا20 دقیقه پخته شود. بعد از سرد شدن داخلش دنت ریختم و با تکه های خلال پسته تزیین کردم.