دسری خوشمزه و پرطرفدار
شکر / نصف پیمانه آب / 3 قاشق سوپخوری
شیر / 1250 میلی لیتر شکر / 100 گرم پودر کاسترد / 4 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین ٢ قاشق سوپخوری
آب را روی شکر ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا کارامل به رنگ دلخواه درست شود. بعد داخل قالب مورد نظر ریخته و قالب را بچرخانید تا تمام سطح و کمی از دیواره قالب به کارامل آغشته شود.
ژلاتین را روی شیر ریخته و صبر می کنیم تا کمی پفکی شود، سپس شکر و پودر کاسترد را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کرم نسبتا غلیظی درست شود. ( سفتی کرم باید در حدی باشد که فقط پشت قاشق را بپوشاند ) بعد روی کارامل آماده ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.