دسری خوشمزه و شیک برای مهمانی ها و جشن تولدها
600 گرم بیسکوییت پتی بور کاکائویی، با دست درشت خرد کنید 2 بسته پودر کرم شانتی یا دریم ویپ که با 1 پیمانه شیر فرم بدین
برای پودینگ: 1 لیتر بعلاوه 1 پیمانه شیر 1 تخم مرغ 1 پیمانه شکر وانیل 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی فندقی 100 گرم شکلات، خرد شده
برای گاناش شکلاتی: 200 میلی لیتر خامه 200 میلی لیتر شکلات تلخ، خرد شده
بجز شکلات، همه مواد پودینگ رو مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار دهید و بپزین تا غلیظ شه بعد شکلات رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین سرد شه.
بیسکوییت هارو داخل پودینگ که ولرمه بریزین و به آرامی مخلوط کنین، بعد داخل قالب که سلفون کشیدین، بریزین و یکنواخت کنین و بپوشونین و 1 روز در فریزر قرار بدین.بعد داخل ظرف سرو برگردونین، و اول خامه فرم گرفته بمالین روش و بعد گاناش ولرم رو روش بریزین و با شکلات رنده شده تزیین کنین. برای گاناش، خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین و شکلات رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین سرد شه.
#دسر #شکلاتی