درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
طرز تهیه بیسکویت مارهای رنگی
بازدید:
271
دسر و شیرینی
صادقی
برای تهیه بیسکویت مارهای رنگی ابتدا لازم است به چند نکته دقت کنید
مواد لازم بیسکویت مارهای رنگی
کره : ۱۰۰ گرم
پودر قند : یک سوم لیوان
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ : یک عدد
نشاسته ذرت :۱ قاشق غذاخوری
آرد : یک و یک چهارم لیوان
آموزش تهیه بیسکویت مارهای رنگی
برای تهیه بیسکویت مارهای رنگی ابتدا لازم است به چند نکته دقت کنید
1- کره باید کاملا نرم باشد
2- اگر از وانیل پودری استفاده می کنید به جای ۱ قاشق مقدارش را به نصف قاشق چای خوری تغییر دهید
3- تخم مرغ ها نیز قبل از استفاده باید بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد
4- چنانچه می خواهید بیسکویت شکلاتی درست کنید می توانید ۳ قاشق غذاخوری پودرکاکائو به جای نشاسته ذرت بریزید
با تهیه بیسکویت با این مقدار مواد ۲۰ عدد بیسکویت ماری خواهید داشت تهیه این بیسکویت آسان است و تزئین آن نیز به سادگی و بدون نیاز به وقت زیاد انجام می شود و برای بچه ها نیز جذاب خواهد بود
برای شروع ابتدا کره و وانیل و پودرقند را با همزن خوب می زنیم سپس تخم مرغ را اضاف می کنیم و مجددا می زنیم بعد از آن آرد و نشاسته ذرت (یا پودر کاکائو) را اضافه می کنیم و به اندازه ای می زنیم که با هم مخلوط شوند نیاز به هم زدن زیاد ندارد تا حدی که خمیر نرمی به دست آید و به دست نیز نچسبد نکته ای که باید به آن دقت کنید اینست که آرد را زیاد نریزید که خمیر بیسکویت سفت می شود
در مرحله بعد وقتی خمیر آماده شد به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و سطح کار را آرد بپاشید و سپس خمیر را با دو دست لوله کنید تا به اندازه دلخواه خود برای مار برسید سر مار را کپل تر و دمش را باریک تر درست کنید بعد از اینکه مارها را آماده کردید در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید قرار دهید و مار را به طور دلخواه پیچ و تاب دهید
رای اینکه مارها طبیعی تر شوند مثل تصویر با دو انگشت شست و اشاره پوزه مارها را باریکتر کنید
سپس برای چشمهای مار از نقل سفید یا رنگی و یا از چیپس های رنگی نیز استفاده کنید در صورتیکه نقل ها در فر ذوب شوند بعد از اینکه از فر خارج کردید می توانید به جای آن دو نقل دیگر بگذارید
برای خالهای مار می توانید از ویفرهایی که با شکلات رنگی کاور شده اند یا چیپس های شکلات مینیاتوری رنگی استفاده کنید و با دست روی بدن مار بگذارید و فشار دهید تا در بدن مار فرو برود ویفرها و چیپس ها را می توانید از لوازم قنادی تهیه کنید
بعد از اینکه مارها را تزئین کردید در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده بودید بگذارید تا آماده شود مدت زمان لازم برای این بیسکویت ها ۱۰ دقیقه است البته باید مداوم آن ها را چک کنید وقتی حاشیه زیر بیسکویت ها طلایی شد به این معنی است که بیسکویت مار رنگی آماده است
از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند این بیسکویت ها را می توانید در یخچال نگهداری کنید فقط قبل از سرو باید اجازه دهید به دمای اتاق برسند تا نرم شوند
تزئین :
بعد از اینکه بیسکویت ها را از فر خارج کردید و خنک شدند می توانید با رنگ خوراکی و قلم مو مردمک چشمها را نقاشی کنید
منبع: eversweet
مطلب قبلی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مطلب بعدی
بیسکویت کرمدارشکلاتی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی