درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
نان زعفرانی
بازدید:
886
دسر و شیرینی
سمانه
نان خونگی و خوشمزه
مواد لازم:
آرد ....................................... 700 گرم (6 و نیم پیمانه)
خمیر مایه فوری ........................ 50 گرم (4 قاشق غذاخوری)
نمک ...................................... 1/3 قاشق چای خوری
زعفران .................................. 1/4 قاشق چای خوری پودر شده
شکر ...................................... 3/4 پیمانه
تخم مرغ .................................1 عدد
کره ....................................... 150 گرم
شیر ..................................... 1 و 1/4 پیمانه
کشمش ................................. به مقدار لازم
تخم مرغ ................................ 1 عدد برای رومال
شیر .................................... 2 قاشق غذاخوری برای رومال
طرز تهیه:
شیر را بگذارید روی حرارت تا گرم بشه و بعد بهش زعفران پودر شده را اضافه کنید. وقتی رنگ گرفت کره را به قطعات کوچک برش دهید و داخل شیر بریزید تا ذوب شود. شیر را از روی حرارت بردارید و بگذارید ولرم شود. بعد بریزید داخل ظرف و شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید. حالا بقیه مواد را بهش اضافه کنید و تقریبا ده دقیقه خوب هم بزنید . خمیر کمی چسبناک است ولی اگر زیادی شل بود نیم پیمانه آرد اضافی که داشتید را می توانید اضافه کنید ولی دیگه بیشتر نریزید. خمیر بعد از استراحت کمی چسبندگی اش را از دست می دهد. حالا روی خمیر را بپوشانید بگذارید یک جای گرم به مدت نیم ساعت تا به اصطلاح ور بیاد. بعد از نیم ساعت خمیر را روی میز کار برگردونید و آن را به 24 تیکه تقسیم کنید. سعی کنید تکه ها را کم و یا زیاد درست نکنید. همه تکه ها را گرد کنید و بگذارید داخل سینی و روش سلفون بکشید.
حالا دونه دونه هر کدام را مثل نوار باریک و بلندی 30 سانت باز کنید و دو سر خمیر را بپیچید به سمت مرکز بعد با فاصله بگذارید داخل سینی زیر سلفون تا خشک نشن. وقتی همه خمیرها را شکل دادید دو سر خمیر 2 تا کشمش فرو کنید و روش را بپوشانید بگذارید یک جای گرم تا حجم خمیر دو برابر شود.
یک عدد تخم مرغ همراه با 2 قاشق شیر هم بزنید و با برس روی خمیرها بزنید. سینی را داخل فر که از قبل روی 450 درجه فارنهایت روشن کرده بودید بگذارید به مدت 5 تا 7 دقیقه و یا تا وقتی که روشون طلایی و سرخ بشه. می توانید این نانهای خوشمزه را فریز کنید و قبل از مصرف گرمشون کنید و بعد میل کنید. معمولا این نانها را قبل از سرو گرمشون میکنن.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
توپک هویجی
مطلب بعدی
حلوا کنجدی خاکشیر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی