بیسکوئیت را داخل غذاساز بریزید تا کاملا ریز شود. کره را اضافه کرده میکس کنید تا کره کاملا مخلوط شود. داخل قالب ۲۰ سانتی ریخته وکاملا کف و دیواره قالب را پوشش داده و پرس کنید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
ژلاتین را روی اب بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
پنیر، اب لیمو و شکر با همزن بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه فرم گرفته را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید در اخر ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
گیلاس را از اب کمپوت خارج کرده دانه ان را جدا کنید و روی حوله کاغذی بگذاری تا اب ان خارج شود.
۱/۳ موادپنیری را داخل قالب بیسکوئیت ریخته نصف گیلاسها را روی ان بریزید. لایه بعدی پنیر را ریخته، گیلاس بریزید و لایه اخر پنیر را ریخته روی ان را صاف کنید. در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
برای تاپینگ آب کمپوت، ارد ذرت و شکر راداخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار دهید، هم بزنید تا بجوشد. کم کم سفتتر شده و مثل شیره مربا میشود. بگذارید تا خنک شود و روی چیز کیک بریزید.