لواشک آلو

لواشکی ترش و خوشمزه



صندلی خودرو

مواد لازم:

آلو  ۳ کیلو گرم
نمک   به مقدار لازم
شکر  در صورت تمایل   به مقدار لازم



طرز تهیه:

۱- آلو (قطره‌ای یا آلوی سیاه) رو خوب بشورید و تو یه قابلمه بریزید. بسته به شل یا سفتی آلو ۱ تا ۲ لیوان آب و کمی نمک بریزید.
 می‌تونید با گوشت‌کوب آلوها رو کمی له کنید که زودتر بپزه.

۲- حالا اجاق رو روشن کنید تا آلو با حرارت ملایم بپزه. ۲۰ دقیقه بعد عطر دلپذیری از آشپزخونه می‌زنه بیرون که دهن‌تون رو آب می‌ندازه. برای عطر و طعم بهتر می‌تونید مقداری هم زردآلو با آلوها بپزید. گذشته از اینکه لواشک زردآلو هم به تنهایی خوشمزه است و به همین ترتیب درست می‌شه.

۳- وقتی آلوها کاملا پختن مزه محتوایات قابلمه رو بچشید، شاید دوست داشته باشید کمی نمک یا شاید شکر بهش اضافه کنید. حواس‌تون باشه که قراره آب لواشک تبخیر شه و نباید مایه اولیه خیلی شور باشه، چون بعد از خشک شدن شورتر هم می‌شه.

۴- مایه قابلمه که کمی خنک شد اونو از یه آبکش رد کنید. از دست‌تون کمک بگیرید تا پوست و هسته آلو تو سبد بمونه و مایه غلیظ لواشک از آبکش خارج شه.

۵- کف سینی یه لایه سلفون بندازید و مایه لواشک رو روش بریزید. ضخامت لواشک دست خودتونه، اما اگه خیلی کلفت باشه دیر خشک می‌شه. 

۶- سینی که پر شد یه لایه دیگه سلفون روی لواشک پهن کنید و بذاریدش جلوی آفتاب تا خشک بشه

سایر نکات : 🚨 
 این دستور ساده رو می‌تونید درباره بیشتر میوه‌ها به کار ببرید.
 




مطلب قبلیکیک هندوانه ای
مطلب بعدیکیک فرانسوی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه