شیرینی مخصوص افراد دیابتی
▫️آرد: 225 گرم ▫️مارگارین: 125 گرم ▫️پودر شكر رژیمی (اسپارتام): 30 گرم ▫️زرده تخممرغ: یك عدد ▫️آب سرد: دو قاشق غذاخوری ▫️وانیل: یك دوم قاشق چایخوری
▪️خرمای هسته گرفته: 300 گرم ▪️آب جوش: 200 میلی لیتر ▪️پودر هل: 2 قاشق چایخوری ▪️پودر گردو: 100 گرم
🔸1. ابتدا آرد و پودر شكر را مخلوط كرده، داخل كاسهای گود میریزیم؛ سپس مارگارین را خرد كرده به همراه زرده تخممرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه میكنیم، تمامی مواد را با نوك انگشتان به خورد هم میدهیم و در آخر چند بار چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.
🔸2. خمیر را داخل یك كیسه نایلونی و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
🔸3. پس از این مدت 15 دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز كار میگذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتیمتر پهن میكنیم.
🔸4. با كاتر گرد كه قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را كاتر زده داخل سینی فر میچینیم و روی هر بیسكویت دایرهای را یك بار مهر میزنیم.
🔸5. بیسكویتها را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
🔸1. مدت پخت این بیسكویت حدود 20 دقیقه است. كمی كه كف آن طلایی شد از فر خارج كرده و كنار میگذاریم تا سرد شود.
🔸2. ابتدا خرما را كاملا ریز خرد میكنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص كرمپزی میریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن كرم را میپزیم. از كرم حاصل هر بار مابین دو بیسكویت قرار داده و آنها را به هم جفت میكنیم.
🔸3. این شیرینی حدود یك هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد