زمانی که نام انواع جارکیک به میان می آید، شیشه های کوچکی در ذهنتان باید تداعی شود که با لایه های مختلفی از شکلات، مربا و خامه تزیین شده و هر قاشق آن طعم بی نظیری دارد. مثلاً جار کیک توت فرنگی و ترکیب آن با شکلات می تواند طعمی شیرین و در عین حال تلخ را به شما هدیه دهد. در این میان طرز تهیه جار کیک ردولوت دارای فوت و فن های خاصی است و برای مناسبت هایی مانند ولنتاین کاربرد بسیار زیادی دارد.
ابتدا شیشه هایی با اندازه های یکسان تهیه نمایید. سپس به اندازه دهانه گرد ان ها از کیک خود جدا کرده و درون آن بگذارد. درون یک ظرف پودر قند را به همراه کره ترکیب کرده و خوب هم بزنید. سپس شیر را افزوده و زمانی که غلظت مواد شما به حد مطلوب رسید، عصاره وانیل و رنگ قرمز را اضافه نمایید. ترکیب مواد را تا به دست آمدن ای خامه ای متشکل از رنگ سفید و قرمز ادامه دهید. از ترکیب خامه خود به وسیله یک کسی فریزر روی برش کیک خود اضافه کنید. کمی مغز گردو و پسته را به همراه تکه های شکلات نیز به ترکیب خود اضافه نموده و چند لایه روی همدیگر داخل شیشه از ترکیب کیک و خامه قرار دهید. لایه آخر هم میتوانید با خامه یا فیلینگ تزیین کنید و روی آن را ترافل رنگی بریزید. یک روبان زیبا با هر برچسبی که دوست دارید روی شیشه بزنید و جار کیک ردولوت ولنتاین را تزیین کنید. و در یخچال بگذارید. فراموش نکنید قبل از سرو برای چند دقیقه شیشهها را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرمتر شود.
نکته: برای فیلینگ از هر چیزی که دوست داشته باشید میتوانید استفاده کنید. خامه فرم گرفته، فیلینگ کاراملی، و یا گاناش که ماندگاری بیشتری هم دارد. حتی مربای توت فرنگی و انواع مغزیجات هم میتوانید لا به لای طبقات بریزید.
نوش جان