در ابتدا تمام مواد در دستور داده شده را آماده کنید و بعد بیسکوییت ها را می توانید در دستگاه غذاساز یا دستی به صورت پودر درآورید. حتما بصورت پودر در بیاید و یک بافت خوب و یکنواخت بدست بیاورید. بعد در این دستور شما دو قسمت شکر دارید که یکی برای استفاده در بیسکوییت و دیگری برای خامه استفاده می شود. اگر دوست دارید از یک شکر قهوه ای با طعم سبک کارامل استفاده کنید ، فقط بخاطر داشته باشید که به آن یک رنگ روشن اضافه کنید. برای کره هم شما می توانید از کره نمکی یا بدون نمک استفاده کنید و فقط باید به دمای محیط و نرم شده باشد. پنیر خامه ای: برای بهترین نتیجه از پنیر خامه ای با کیفیت خوب استفاده و به دمای محیط و نرم شده باشد.آرد همه منظوره: آرد به غلیظ شدن کیک پنیری و کاهش ترک خوردگی کمک می کند.
تخم مرغ: این مواد برای کمک به اتصال مواد موجود در این دستورالعمل مورد نیاز است.عصاره وانیل: برای بهترین طعم و مزه با وانیل واقعی بچسبید. بسته به نوع عطر و طعمی که برای شما ممکن است استفاده کنید
خامه ترش: این باعث بهبود بافت کیک پنیر می شودو اگر نداشتید مهم نیست کمی آبلیمو به خامه اضافه و بعد از هم زدن استفاده کنید. خامه زده شده : ماده دیگری است که باعث ایجاد بافتی عالی و عطر و طعم غنی می شود.
برای شروع کار توی یک قالب مخصوص کیک های کوچک 12 عددی را با کاسه های کاغذی قرار دهید و کنار بگذارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید .بعد در یک کاسه بیسکویت پودر شده ، 1.5 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز مخلوط کنید. کره ذوب شده را هم توی کاسه ریخته و مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملاً یک دست شود. وقتی که مخلوط آماده شد ، آن را بین 12 فنجان مافین کاغذی استاندارد تقسیم کنید توی هرکدام 2 قاشق غذاخوری از بیسکویت پودر شده بریزید و روی آن را با انگشت و یا قاشق بطور یک نواخت کمی فشرده کرده تا به هم بچسبد و سطح آن صاف شود.سپس قالب را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکوییت ها پخته شود و بعد از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک و باقی ترکیب را آماده کنید.
سپس دمای فر را به 325 درجه فارنهایت کاهش دهید.برای رویه بیسکوییت کیک پنیری در ابتدا مواد خشک را مخلوط کنید: در یک کاسه کوچک مخلوط کن ، 3/4 فنجان شکر دانه ریز را با 1.5 قاشق غذاخوری آرد هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
سپس پنیر خامه ای نرم شده را به کاسه مخلوط شکر و آرد اضافه کنید و مخلوط را با سرعت کم همزن برقی و یا همزن دستی هم زده تا با هم مخلوط و یکدست شود.
تخم مرغ ها را هم اضافه و خوب هم بزنید تا با هم کاملا ترکیب شود و بعد عصاره وانیل را هم اضافه و کمی هم بزنید و گاهی دستگاه را خاموش کرده و اطراف کاسه را با یک لیسک کاملا تمیز کنید تا تمام مواد با هم یکسان تریب شود.
مواد باقی مانده مرطوب را مانند خامه ترش و خامه زده شده را هم به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب و صاف شود.برای از بین رفتن حباب های هوا ایجاد شده در خمیر حدود 30 بار روی کاسه خمیر روی پیشخوان ضربه بزنید تا برخی از حباب های هوا آزاد شود. بعد در آخر مخلوط را بین فنجان های مافین روی بیسکوییت ها به تساوی تقسیم کنید و بعد قالب خمیر را در فر 325 درجه به مدت 18 تا 23 دقیقه قرار دهید فقط نباید بیش از حد در فر بماند چون شروع به ترک خوردن می کند و بعد از فر خارج کرده و گذاشه تا سرد و خنک شود.
بعد از سرد شدن می توانید با یک نایلون روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا سرد و سفت شود.برای سس توت فرنگی 455 گرم توت فرنگی تازه را با 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز و 2 قاشق چایخوری چایخوری آب لیمو را در یک غذاساز و یا مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید تا کاملاً خرد شود و مخلوط شود و یا پوره شود و به طور کلی
به یک ظرفمنتقل کنید و 30 دقیقه یا تا زمانی که آماده شود در یخچال برای سرو کردن و تزئین قرار داده تا سرد شود . بعد بدلخواه می توانید برای سرو از سس های دلخواه توت فرنگی ، سس کاراملی و یا سس بلوبری و خامه زده شده استفاده کنید.
نوش جان