ابتدا نشاسته گندم را به همراه ماست درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند و یک خمیر نسبتا سفتی حاصل شود. حالا مخلوط نشاسته و ماست را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا کاملا نرم و یکدست شود. پس از گذشت این زمان آرد و خامه را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد تلفیق شوند. در ادامه اجازه می دهیم مایه زولبیا را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا مایه زولبیا نرم و کشدار شود. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود، سپس جوش شیرین را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه مایه زولبیا را درون قیف یکبار مصرف می ریزیم. در این مرحله نوک قیف را خیلی کم برش زده و زولبیا را به شکل دلخواه درون روغن داغ پایپ می کنیم. توجه داشته باشید در صورتی که جوش شیرین را به مایه زولبیا اضافه کردید فاصله زمان پخت آن بیش از ۱۰ دقیقه نشود.
زمانی که زولبیا طلایی شد، آنرا بلافاصله از روغن خارج کرده و درون شهد ولرم قرار می دهیم تا شهد به خورد آن برود، سپس آنرا درون آبکش قرار می دهیم. در نهایت زولبیا را به همراه چای سرو می کنیم.
نوش جان