خوشمزه و سالم و مقوی
▫️خرمای بدون هسته 2 نیم لیوان (حدود ۳۰ عدد) ▫️آب جوش حدودا۳ نیم لیوان ▫️آرد ۵ نیم لیوان ▫️شکر ۲نیم لیوان ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️روغن ۱/۵ نیم لیوان ▫️وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری ▫️بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری ▫️جوش شیرین ۱/۲قاشق چایخوری
▪️شکر قهوه ای ۱ کاپ ▪️خامه ۳۰۰میلی لیتر ▪️کره ۶۰گرم ▪️عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
🔸 اول آب جوش رو میریزیم روی خرما و با چنگال خرماها رو کاملا نرم میکنیم ، مقدار آبجوش بستگی به نرمی و سفتی خرما هم داره پس همه آبجوش رو یه دفعه نریزید ( البته من کارمو راحت میکنم و با گوشتکوب برقی حسابشو می رسم😉) .
🔸تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود۶ - ۵ دقیقه میزنیم . بعد روغن رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.
🔸آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو که الک کردیم و خرمای نرم شده رو به تناوب (یک در میون)اضافه کرده و فولد میکنیم .
🔸خب دیگه تموم شد 😉 مایه کیک رو میریزیم توی قالب چرب و آرد پاشی شده و میذاریم توی فر ، چایی رو دم میکنیم و منتظر میمونیم که کیک جان بپزه،
🔸برای سس کارامل هم من از یه رسپی خیلی راحت و سریع استفاده میکنم البته همیشه با نصف این مقدار سس کارامل درست میکنم که زیاد نیاد
🔸همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم ( کره به دمای محیط رسیده و تکه تکه شده باشه) و میذاریم روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کنه بعد حرارت رو کمتر میکنیم و اجازه میدیم ۲-۳ دقیقه دیگه توی همون حالت نیم جوش بمونه ، سس گرم رو میریزیم روی کیک گرم