کیک خرما

خوشمزه و سالم و مقوی



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️خرمای بدون هسته   2 نیم لیوان (حدود ۳۰ عدد)
▫️آب جوش    حدودا۳ نیم لیوان
▫️آرد              ۵ نیم لیوان
▫️شکر            ۲نیم لیوان 
▫️تخم مرغ     ۲عدد
▫️روغن          ۱/۵ نیم لیوان
▫️وانیل          ۱/۳ قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر  ۱ قاشق مربا خوری 
▫️جوش شیرین ۱/۲قاشق چایخوری
 



مواد لازم سس کارامل:

▪️شکر قهوه ای   ۱ کاپ
▪️خامه              ۳۰۰میلی لیتر
▪️کره                ۶۰گرم 
▪️عصاره وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری
 



طرز تهیه:

🔸 اول آب جوش رو میریزیم روی خرما و با چنگال خرماها رو کاملا نرم میکنیم ، مقدار آبجوش بستگی به نرمی و سفتی خرما هم داره پس همه آبجوش رو یه دفعه نریزید ( البته من کارمو راحت میکنم و با گوشتکوب برقی حسابشو می رسم😉) .

🔸تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود۶ - ۵ دقیقه میزنیم . بعد روغن رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.

🔸آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو که الک کردیم و خرمای نرم شده رو به تناوب (یک در میون)اضافه کرده و فولد میکنیم .

🔸خب دیگه تموم شد 😉 مایه کیک رو میریزیم توی قالب چرب و آرد پاشی شده و میذاریم توی فر ، چایی رو دم میکنیم و منتظر میمونیم که کیک جان بپزه،

🔸برای سس کارامل هم من از یه رسپی خیلی راحت و سریع استفاده میکنم البته همیشه با نصف این مقدار سس کارامل درست میکنم که زیاد نیاد 
 



طرز تهیه سس کارامل:

🔸همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم ( کره به دمای محیط رسیده و تکه تکه شده باشه) و میذاریم روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کنه بعد حرارت رو کمتر میکنیم و اجازه میدیم ۲-۳ دقیقه دیگه توی همون حالت نیم جوش بمونه ، سس گرم رو میریزیم روی کیک گرم
 




مطلب قبلیکیک برونی کاپوچینو
مطلب بعدیکیک وانیلی با رویه گاناش
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه