رولت تیرامیسو با رلیفمت

خوشمزه و پرطرفدار



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️تخم مرغ : هشت عدد
▪️شكر : هفت قاشق غذاخوري
▪️آرد: ده قاشق غذاخوري
▪️كره اب شده : ٨٠ گرم 
▪️روغن مايع : سه قاشق غذاخوري
▪️وانيل : يك دوم قاشق چايخوري
▪️نسكافه : دو قاشق غذاخوري 
▪️آب جوش : يك چهارم پيمانه 
▪️پودر كاكائو : يك قاشق غذاخوري
▪️خامه فرم گرفته : ٢٠٠گرم
▪️پنير ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم 
▪️پودركاكائو براي تزيين : يك قاشق غذاخوري
▪️دارچين براي تزيين : يك چهارم قاشق چايخوري



طرز تهیه:

🔸ابتدا زرده و سفيده تخم مرغها رو جدا كرده سفيده را ميزنيم تا فرم بگيرد و سپس سه قاشق از شكر را به ان اضافه كرده و دوباره ميزنيم تا كاملا سفت و سفيد و براق شود ، انگاه زرده را با بقيه شكر و وانيل ميزنيم تا كرم رنگ شده و حجمش افزايش يابد سپس نسكافه را در آب جوش حل كرده و محلول را به زرده اضافه كرده و با همزن ميزنيم تا كاملا حجم زرده ها دو برابر شده و به مرحله ي روباني برسد در اين زمان سفيده ها را به زرده اضافه كرده و مخلوط ميكنيم سپس كره اب شده و روغن مايع را ميافزاييم و در انتها آرد را افزوده و مايه را فولد ميكنيم 

🔸حالا حدود دو ملاقه از مايه را برداشته و پودر كاكائو به ان اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و روي ريليف مت چرب شده ميريزيم ، و با پالت يا كاردك روي سطح ريليف ميكشيم تا همه ي حفره ها پر شود ،با همان پالت حتما اضافي مايه را جمع ميكنيم ، در اين مرحله بقيه مايه نسكافه اي  را روي ريليف ريخته و با ليسك بطور يكنواخت پخش ميكنيم ، و در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه سانتي گراد به مدت ١٠ الي ١٢ دقيقه قرار ميدهيم ، بعد از بيرون اوردن از فر كمي اجازه ميدهيم خنك شود سپس روي پارچه تميز كه كمي پودر قند الك كرده ييم برميگردانيم و رول ميكنيم بعد از خنك شدن كامل ،

🔸 مخلوط خامه زده شده و پنير  را روي رولت بطور يكنواخت پخش كرده و روي ان يك قاشق پودر كاكائو مخلوط با دارچين را الك ميكنيم و دوباره رول ميكنيم و حدود يكساعت در كاغذ روغني پيچيده و داخل يخچال به ان استراحت ميدهيم بعد از اين مدت رولت را از روي خطهاي ان برش زده و سرو ميكنيم 
 
🔴نكته : من از ريليف مت كوچك استفاده كردم كه با اين مقدار مواد دوبار پر ميشه ،اين مقدار براي ريليف مت چهل در شصت مناسبه
 




مطلب قبلیدسر توت فرنگی
مطلب بعدیپان اسپانیایی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه