خوشمزه و لذیذ
▪️آرد 3 ونيم پيمانه ▪️شكر1/4 پيمانه ▪️روغن مايع 1/4 پيمانه ▪️آب ولرم 1/2پيمانه ▪️تخم مرغ 2عدد ▪️پودرمخمر خشك 1ق غ ▪️نمك 1ق چ ▪️شكلات تخته اى به ميزان لازم ▪️مربا يا مارمالاد درصورت دلخواه
🔸آرد،مخمرخشك، نمك وشكر را داخل ظرف ريخته بعد تخم مرغها رو اضافه هم زده سپس روغن مايع و آب ولرم رو اضافه كرده وكاملاً مخلوط كرده تا خمير نرمى بدست بيايد. روى خمير را پوشانده درجاى گرم گذاشته به مدت 2ساعت استراحت ميدهيم تا حجمش
🔸 دوبرابرشود. بعد از استراحت از خمير به اندازه ى توپ هاى كوچكى برداشته وكمى باز كرده و يك تكه شكلات تخته اى داخل خمير قرار داده و خمير رابسته وگرد ميكنيم و داخل سينى فر قرار داده وروى آنرا پارچه انداخته و بقيه خمير رو هم به همين طريق درست مى كنيم البته بعضى ازتوپى ها رو داخلش شكلات تخته اى قرار نميديم و ساده درست مى كنيم بعد با نخ دور خميرهارو به حالت ضربدرى مى بندم تا خمير به شكل كدوحلوايى شود
🔸دوباره 30 دقيقه استراحت ميديم بعدبا برس روى نانها رو با زعفرون آبكرده و زرده ى تخم مرغ آغشته مى كنيم. در فرگرم با حرارت 180 درجه به مدت 20تا 30 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد بعد گريل بالا رو روشن كرده تا روى نانها هم طلايى شود. بعد نخ ها روبا قيچى بريده وجدا مى كنيم و اون پيراشكى هايى كه ساده درست كرده بوديم رو در حالى كه گرم هستند با وسيله ى نوك تيزى داخل پيراشكى حفره اى ايجاد كنيد و داخل حفره را تكه اى شكلات تخته قرار داده يا از نوتلا استفاده مى كنيم ويا از مربا ، مارمالاد يا كرم يا خامه هم ميتوان استفاده كردكه نوتلا بهترين گزينه س البته بستگى به ذائقه ى خودتون داره عزيزان.